Coaching 
bij
verlies & rouw

In het kort 

In Healing Touch coacht jou bij het verwerken van verlies en rouw. Daarbij staat centraal het vinden van een nieuwe balans in je hoofd en je hart. Die nieuwe balans geeft jou de basis om je leven weer op te bouwen en structuur te geven. Het verwerken van een verlies is gemakkelijker gezegd dan gedaan en kost tijd! Het liefst doen we het alleen, maar veelal bereiken we een punt waarop we vastlopen en beseffen dat we het niet alleen kunnen.

Voel jij dat je bent vastgelopen in je verwerkingsproces?

Voel jij al die, vaak tegenstrijdige, emoties waar je geen grip op lijkt te hebben?

Voel jij dat het opbouwen niet lukt?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis gesprek Monique.

Tijdens deze kennismaking zal je dan gaan ervaren dat échte begeleiding ook binnen jouw bereik ligt! 

Kennismakingsgesprek

In het online kennismakingsgesprek kijken we allereerst of het "klikt" tussen ons. Mocht je nog niet duidelijk weten wat je hulpvraag is, dan gaan we dat samen in het eerste gesprek vaststellen.

Coaching en counselling bestaat uit het voeren van gesprekken, maar kan ook aangevuld worden met huiswerkopdrachten, visualisatie-oefeningen en hypnotherapie.

Waarom een online praktijk?

Ik wil bereikbaar zijn voor iedereen met een hulpvraag, zonder praktische beperkende factoren zoals fysieke afstand, reistijd en mate van mobiliteit. Door de coachsessies zo goedkoop mogelijk aan te bieden, kan iedereen met verwerkingsproblemen de positieve effecten van coaching en counselling ervaren. 

Met het opzetten van een online praktijk is dat gelukt! Door het gemis aan hoge (vaste) lasten van bijvoorbeeld een praktijkruimte is In Healing Touch toegankelijk voor een brede groep mensen.

Hoe werkt dat dan?

Ik gebruik Skype, FB/messenger of Google Meet om een gratis virtuele bijeenkomst tot stand te brengen op een groot scherm. Alle programma's zijn gemakkelijk in gebruik én betrouwbaar. Tijdens het gesprek is net alsof we bij elkaar zijn!

Hoe ziet een afspraak eruit?

Een coachingsessie duurt gemiddeld zo’n 60 minuten. In onze planning houd ik rekening met de mogelijkheid dat wij soms nét iets meer tijd nodig hebben om een gesprek of sessie deugdelijk te volbrengen. Ik geef jou graag die extra tijd, zonder meerprijs. Kwaliteit is wat telt bij In Healing Touch!

Heb je zin om kennis te maken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Sunset

Gratis 30 minuten gesprek

Naar een coach gaan kan soms een grote stap zijn...

 Boek gratis een kennismakingsgesprek van 30 minuten.