• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

verlies & rouw

begeleiding

In het kort 

In het kort

In Healing Touch begeleidt jou bij het verwerken van een verlies. Bij deze holistische begeleiding staat centraal het vinden van een nieuwe balans in je hoofd en je hart. Die nieuwe balans geeft jou de basis om je leven weer op te bouwen en structuur te geven. Het verwerken van een verlies is gemakkelijker gezegd dan gedaan en kost tijd! Het liefst doen we het alleen, maar veelal bereiken we een punt waarop we vastlopen en beseffen dat we het niet alleen kunnen.

Voel jij dat je bent vastgelopen in je verwerkingsproces?

Voel jij al die, vaak tegenstrijdige, emoties waar je geen grip op lijkt te hebben?

Voel jij dat het opbouwen niet lukt?

Neem dan vrijblijvend contact op en maak een afspraak met Monique voor een gratis kennismakingsgesprek. Je zal dan ervaren dat échte begeleiding ook binnen jouw bereik ligt! 

Kennismakingsgesprek

In het online kennismakingsgesprek kijken we of het "klikt" tussen ons en gaan we samen op zoek naar de hulpvraag. Het coachen bestaat uit het voeren van gesprekken en kan aangevuld worden met huiswerkopdrachten, visualisatie-oefeningen en hypnotherapie.

Waarom een online praktijk?

Ik wil bereikbaar zijn voor iedereen met een hulpvraag, zonder praktische beperkende factoren zoals fysieke afstand, reistijd en mate van mobiliteit. Door de begeleiding zo goedkoop mogelijk aan te bieden, kunnen ook minder draagkrachtige mensen de positieve effecten van begeleiding bij verwerkingsproblemen ervaren. Met het opzetten van een online praktijk is dat gelukt. Door het gemis aan hoge (vaste) lasten van bijvoorbeeld een praktijkruimte is In Healing Touch toegankelijk voor een brede groep mensen.

Hoe werkt dat dan?

Ik gebruik Skype, FB/messenger of Google Meet om een gratis virtuele bijeenkomst tot stand te brengen. Alle programma's zijn gemakkelijk in gebruik én betrouwbaar. Tijdens het gesprek is net alsof we bij elkaar zijn, maar dan alleen via internet.

Hoe ziet een afspraak eruit?

Een begeleidingsgesprek duurt gemiddeld zo’n 60 minuten. In onze planning houd ik rekening met de mogelijkheid dat wij soms nét iets meer tijd nodig hebben om een gesprek of sessie deugdelijk te volbrengen. Ik geef jou graag die extra tijd, zonder meerprijs. Kwaliteit is wat telt!

Heb je zin om kennis te maken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Ervaringen

"Het is moeilijk om op mijn leeftijd mensen te vinden die ook op jonge leeftijd hun partner hebben verloren. Monique had aan een half woord genoeg.

-John

Contactformulier

info@inhealingtouch.com


 (+61)  437 099 359

info@inhealingtouch.com
   whatsapp (+61) 437 099 359