• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

In Healing Touch in het kort

In Healing Touch is een holistische online coachingspraktijk, waar ook de mogelijkheid van hypnotherapie wordt aangeboden. Ik zie jou als geheel; lichaam én geest, hoe jij denkt én voelt. Voor de momenten waarop je leven even lijkt stil te staan, is ons doel om jou verbinding te laten maken met alle kwaliteiten waar jij over beschikt. En dat zijn er veel meer dan je denkt! Het is een ontdekkingsreis naar je "ik".
 

In het coachingstraject ga je al die kwaliteiten inzetten bij het maken van veranderingen, die tot het behalen van je doel leiden. Daarbij is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van hypnotherapie. Hypnotherapie is een krachtige vorm van therapie om sneller én gemakkelijker grote (gedrachts)veranderingen te maken in het onderbewustzijn.  

Waarom een online praktijk?

Ik wil bereikbaar zijn voor iedereen met een hulpvraag, zonder praktische beperkende factoren zoals fysieke afstand, reistijd en mate van mobiliteit. Daarnaast wil ik de dienstverlening zo goedkoop mogelijk aanbieden, opdat ook minder draagkrachtige mensen de positieve effecten van coachen en hypnotherapie kunnen ervaren. Met het opzetten van een online praktijk is dat gelukt. Door het gemis aan hoge (vaste) lasten van bijvoorbeeld een praktijkruimte ben ik toegankelijk voor een brede groep mensen.

Hoe werkt dat dan?

Ik gebruik Skype, FB/messenger of Google Meet om een gratis virtuele bijeenkomst tot stand te brengen. Alle programma's zijn gemakkelijk in gebruik én betrouwbaar. Tijdens het gesprek is net alsof we samen aan een grote tafel zitten met een kopje thee of koffie, maar dan via internet.

Hoe ziet een afspraak eruit?

Een coachingsgesprek en/of hypnotherapeutische sessie duurt gemiddeld zo’n 60 minuten. In onze planning houd ik rekening met de mogelijkheid dat wij soms nét iets meer tijd nodig hebben om een gesprek of sessie deugdelijk te volbrengen. Ik geef jou graag die extra tijd, zonder meerprijs. Kwaliteit is wat telt!

Zijn er nog andere producten verkrijgbaar?

Ja! Dit zijn onze producten op een rijtje:

​   - Online Coaching
 

   - Online Hypnotherapie

   - Zelf Hypnose en  Meditatie CD's

   - Gepersonaliseerde Meditatie CD

   - Webinars / Workshops

Openingstijden

Bij In Healing Touch is het mogelijk om dagelijks een afspraak te maken. Ja, zelfs op zondag!

De afspraken worden ruim ingepland. Mocht jij tijdens je afspraak nét iets meer tijd nodig hebben, dan geef ik jou graag gratis die extra tijd.

Ben je nieuwsgierig naar hoe jij je doelen kunt bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!
 

 

 

 

In het kort

info@inhealingtouch.com
   whatsapp (+61) 437 099 359